Opis smeštaja:

Od 2007. godine pa do danas, ugostili smo mnoštvo ljudi uz koje smo učili iz dana u dan kako da sutra budemo bolji i kako da što bolje ispratimo potrebe naših gostiju. Tokom tih godina, oplemenili smo našu ponudu sa raznoraznim modernim i tradicionalnim aktivnostima, radionicom suvenira, masažom malinama. Cilj nam je da svaki naš gost udahne svežinu netaknute prirode koja će trajati dugo nakon odmora.

Vila Melodija je domaćinstvo koje je prilagođeno zahtevima modernog čoveka a da pri tome čuva srpsku tradiciju i običaje.

Na domaćinstvu se uzgaja domaća hrana kao i domaće životinje.

Asfaltirani put vodi do vile gde Vas čeka parking na otvorenom. Dvorište je prostrano i ograđeno, tako da je pogodno i za malu decu.

Vila je koncipirana kao jednospratni objekat, čije prizemlje čini kuhinja, sala za ručavanje i druženje, sa mnoštom antikviteta i suvenir, pomoćno kupatilo, a na prvom spratu se nalaze sobe i to:

  •  Četvorokrevetna soba (francuski ležaj i jedan single ležaj i jedan prošireni single ležaj) sa sopstvenim kupatilom i mogućnošću korišćenja kreveca za bebe
  •  Trokrevetna soba (francuski ležaj i pošireni single ležaj) sa deljenim kupatilom
  •  Trokrevetna soba (francuski ležaj i prošireni single ležaj) sa terasom, deljenim kupatilom i mogućnošću korišćenja kreveca za bebe

Svaka soba poseduje TV, ogledalo i ormar za odlaganje ličnih stvari.

 

Fotografije

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika:  Žiža i Ivan
Region:  Gornji Milanovac, Šumadija
Adresa:  Selo Grabovac
Telefoni:  +381 63 18 22 684
E-mail:  vila_melodija@yahoo.com
Web sajt:  www.vilamelodija.com
Cene:  Na upit