Opis smeštaja
Пансион Обрадовић, са традицијом дугом 30 година, за ову годину нуди Вам ексклузиван одмор под слоганом Удахните Мучањ.На располагању Вам је луксузни смештај прве категорије, апартманског је типа и састоји се од 20 лежаја распоређених у 1/2 и 1/3 собама прве категорије са купатилом, ТВ-ом, салом за ручавање, централним грејањем и малом библиотеком за своје госте, као и вилом Снежана са три четворо-креветна апартмана површине од по 60 м2 у густој боровој шуми, два апартмана у брвнарама по 50 м2, потпуно опремљена са камином. Уз сваки апартман постоји и игралиште за децу као и базен са грејаном водом.Грејање у пансиону Обрадовић је централно (у зимском периоду греје се 24 часа дневно). Пансион ОБРАДОВИЋ је добитник ТУРИСТИЧКОГ ЦВЕТА СРБИЈЕ ЗА НАЈБОЉЕ СЕОСКО ДОМАЋИНСТВО У 2005. години.Kатићи су минијатурна варошица која се налази у центру месне заједнице Брезова у Старом Влаху.

Ово место је незаобилазно у туристичкој понуди Србије када је у питању сеоски туризам. Атрактивност природе, потпуно чиста и здрава средина, на идеалној надморској висини од 1000 метара, уврстили су ово место у најлепше бање Србије.

Изнад Катића уздиже се Мучањ, планина са чијих висова од преко 1500 метара висине пуца величанствен поглед на све стране. На његовом врху налази се Савина вода која је изузетно посећена током целе године јер је у народном веровању и предању позната као врло лековита. У подножју Мучња, на извориштима реке Грабовице, налази се црква Св. Николе, позната као Бела црква, задужбина деспота Стефана Лазаревића, значајан архитектонски споменик чије фреске прекривају све унутрашње зидне површине и значајне су културно-историјске и уметничке вредности.

У самом месту је извориште Малог Рзава, а у близини изворишта реке Грабовице и Великог Рзава. Реке су богате поточном пастрмком, бистре и чисте, а њихови токови и кањони одвешће вас у свет бајке. Цела околина покривена је шумом, и прави су резерват разноврсне дивљачи, па је ловство добро развијено и организовано. У близини се налази и прихватилиште за срнећу дивљач на ограђеној површини од десетак хектара.

Посебна атракција је начин обиласка околине и планинских висова у организацији ПО. То је специјални „возић“ – атрактивно кабриолет возило са 12 места које је увек на располагању гостима, а разгледање околине приликом путовања ничим није ограничено па ћете имати потпун и јединствен доживљај природе и њених лепота. Све ово, као и чувена предусретљивост људи Старог Влаха, место чине привлачним. Идилична слика овог места сваког неодољиво тера да опет дође и ужива у спокоју и лепоти очуване и здраве средине. Удаљено је од Ивањице 22 км, а 14 км од излетишта Прилички кисељак (извор природне минералне воде).

До њега воде два магистрална пута, један преко Ариља, а други из правца Гуче. Преко Нове Вароши повезан је са Црном Гором и Јадраном.

 

Fotografije

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika: Светлана и Војин Обрадовић
Region:  Mučanj
Adresa:
Telefoni: 032/873-307,
064/32-10-490
064/39-55-556
E-mail: pansionobradovic@gmail.com
Web sajt: www.selo-turizam.com
Cene: Пун пансион по особи 22 еура
Ноћење са доручком 18 еура
Ноћење без хране 14 еура
Ноћење без хране 12 еура (дуже од два ноћења)
За децу до 5 година старости бесплатно
За децу до 12 година старости 50 % попуста