Opis smeštaja
Bovansko jezero Sokobanja. Vila Bovan  se nalazi na početku jezera. Do smeštaja se dolazi putem prolazeći kroz selo Trubarevac opština Soko Banja. U blizini ovih apartmana su i dobro snabdevene prodavnice. Sama pozicija Vile na jezeru je veoma dobra ukoliko vas ineteresuje ribolov. Na ovom delu jezera su hvatani kapitalni primerci riba.
Apartmani su u neposrednoj blizini obale jezera i veoma su dobro sređeni i komforni. Postoje 2 apartmana u prizemlju i 2 na spratu sa svojim terasama. Tu su kamin i mesto za roštilj dok je iza kuće i bazen. Ovaj prelepi privatni boravak koje Bovansko jezero ima, poseduje i svoj parking prostor kao i prostrano dvorište.
Vila Bovan Apatmani Bovansko jezero – pravi izbor za Vas.

Apartman 1

je u przemlju kuće. Površine je oko 40m². Spavaća soba ima 2 kreveta i odvojena je od dnevnog boravka. Kompletno opremljena kuhinja. TV i satelitski program. Ima i frižider, zamrzivač, električni šporet, toster… Kupatilo sa modernom tuš kabinom.

Apartman 2

je sličan Apartmanu 1, takođe se nalazi u prizemlju i Ima oko 40m². Terasa je prostrana sa garniturom za sedenje. Spavaća soba je sa 2 komforna kreveta dok je u dnevnom boravku trosed na rasklapanje. Kuhinja ima sve potrebne  aparate (pegla, fen, toster, usisivač…) frižider, zamrzivač, električni šporet, toster…

Apartman 3

se nalazi na spratu i veličine je 90m². Dnevni boravak ima kožnu ugaonu garnituru za sedenje. Na raspolaganju su vam 2 spavaće sobe sa po 2 ležeja, kupatilo sa modernom tuš kabinom i terasica sa kaminom. Kuhinja je kompletno opremljena. Na terasi je TV uređaj i garnitura za sedenje kao i neonska rasveta i lampe protiv komaraca.

Apartman 4

je pored Apartmana 3 na spratu, kvadrature oko 90m². Dnevni boravak je prostran a galerijski prostor gleda na dnevni boravak i na jezero Bovan. Tu je i ugaona garniture na rasklapanje. Apartman ima 2 spavaće sobe sa po 2 ležaja, opremljenu kuhinju sa svom belom tehnikom za sve vrste spremanja i kompletno posuđe. U trpezariji je komplet za ručavanje. Terasa je prostrana sa ljuljaškom a tu je i terasica sa kaminom i klupama za sedenje.

Broj ležaja:

6

 

Fotografije

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika:  Vojkan Radivojević
Region:  Bovansko jezero, Soko banja
Adresa:  Neposredno uz jezero
Telefoni:  018/4 838 003; 063 820 29 9
E-mail:
Web sajt:
Cene: