Opis smeštaja:
Domaćinstvo Melović nalazi se u zlatiborskom selu Rožanstvo, udaljeno od centra Zlatibora 17 km. Gostima su na raspolaganju višekrevetne sobe, apartmani kao i letnja kuhinja. Smeštaj može biti definisan i na bazi pansiona.

Dosta Vam je gradske buke, saobraćajne gužve i haosa? Želite odmor, malo mira, uživanja u mirisu borovine, žuboru krivudavih planinskih potočića i ukusu prave, zdrave seoske hrane? Dobro došli u Rožanstvo (ili bolje reci „Božanstvo“); zaseok Utrobe, kao što mu ime kaže, centar je te lepote. I stigli ste: DOMAĆINSTVO MELOVIĆ! Da, ovde ćete se zaista osetiti kao Bog! Topal pozdrav seljana zapadne Srbije, kao i veličanstven pejzaž, već na samom početku uveriće Vas da ste kročili na Eden, zemaljski raj.

Seoska idila upotpunjena urbanim detaljima učiniće da Vam ništa ne nedostaje: prošetaćete pašnjacima, upoznati sa domaćim životinjama i najrazličitijim seoskim radovima, a onda brčnuti u bazenu i istegnuti na udobnim ležaljkama dok Vaša deca veselo graje na prelepom igralištu, „parkiću“ u etno stilu. Tako izgladneli počastićete se specijalitetima zlatiborskog kraja: kajmakom, sirom, pršutom, povrćem iz netaknute prirode. Ova bogata trpeza krepi telo, ali i dušu. „DOMAĆINSTVO MELOVIĆ“ Vam nudi neku od tri sobe sa kupatilom ili dva apartmana, a udobnost kreveta i svež planinski vazduh garantuju Vam dobar san. Nauživaćete se u pogledu i mirisu našeg rascvetalog dvorišta za koje smo nagrađeni „Zlatnim borom“ . Rasteretiće Vas ribolov u Rzavu ili Prištavici, na čijoj je desnoj obali tajanstvena Stopića pećina. Zimi je nezaobilazno skijanje na Zlatiboru, koji je od nas udaljen svega petnaestak kilometara. Sve to činiće Vaš odmor nezaboravnim. Uvereni smo da ćete poželeti da se vratite u naš kraj i naredne godine. Mi ćemo Vas čekati, pohađati i dalje kurseve iz ruralnog turizma, ići u korak sa trendovima, nadograđivati i znanje i imanje kako biste Vi uvek bili zadovoljni, odlazili od nas sa osmehom, a vraćali se sa još većim.

 

Fotografije

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika: Gordana Melović
Region:  Zapadna Srbija, Zlatibor
Adresa:  31208 Rozanstvo Cajetina, Zlatibor
Telefoni:  +381621086121
E-mail:  domacinstvo.melovic@gmail.com
Web sajt:  www.domacinstvomelovic.com
Cene: