Smestaj Karić Bar – Šušanj

Opis smeštaja

Povoljan Smestaj u Susnju, 100 metara od plaze, prodavnica preko puta, pekara na 100 metara. LJubazni domacin, Komforne sobe za dve do pet osoba od preko 40 kvadrata, sa vizuelno odvojenim terasama. Parking, klima, frizider, sporet na struju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASmestaj Karic nalazi se u Susnju kod Bara i pruza sve potrebne uslove za pravi odmor. Ljubazni domacin Momcilo Momo Karic ponudice Vam komforne i prostrane sobe u prizemlju ili na prvom spratu, za dve tri ili vise osoba – po zelji. Svaka soba ima poseban ulaz, odvojenu sopstvenu prostranu terasu koja je fizicki i vizuelno odvojena od ostalih. U sobi mozete koristiti klima uredjaj,garderober, frizider, sporet na struju, sopstveno kupatilo sa posebnim bojlerom. Takodje mozete koristiti i skoro sve od potrebnoog posudja na uslugu. Blizina prodavnice (na svega pet metara) zatim plaze na sto metara, kao i pekare, prodavnica rekvizita za plazu, picerija i kafica u krugu od 100 metara ucinice Vas boravak prijatnim i ralaksirajucim. Sa plaze u blizini smestaja pocinje i setaliste koje pored mora i mnogobrojnih plaza vodi do same luke i centra Bara i dugo je oko dva kilometara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADodatne pogodnosti su sopstveni parking u okviru smestaja, kao i veoma pristupacne cene bilo da je u pitanju van – sezonski ili smestaj u Julu i Avgustu. Takodje mozete na samo nekoliko kilometara obici prelepe mesta i plaze u Sutomoru, Canju, Velikom pijesku, Dobrim vodama itd…OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • van sezone od 4 do 6 evra

  • U sezoni od 7 do 12 e.

  • telefoni oo38269081683 / 0038230353721 / 0038230313592

  • e-mail momokaric@gmail.comimages