Vila prenoćište “Zone”

Opis smeštaja
U mirnom predelu kraljevske Niške Banje, nadomak centralnog banjskog parka i cuvene fontane locirano je prenocište “Zone”. Jedna od najlepših i najmodernije opremljenih vila udaljena je samo 300 m od stacionara “Radon” i wellness centra. Mir i tišina cine ovu lokaciju još atraktivnijom i omogucavaju Vam da uživate u lekovitoj vodi i cistom vazduhu.Niška Banja je idealno mesto za osobe svih uzrasta, za odmor ali i rekreaciju, poznata po takmicenjima u paraglajdingu i ostalom sportskom programu.Za naše goste možemo organizovati izlete do Niša, arheološkog nalazišta i antickog letnjikovca Medijane, Sicevacke klisure –atraktivnog kanjona reke Nišave sa retkom florom i faunom, Jelašnicke klisure- specijalnog rezervata prirode, Bojaninih voda i Kamenickog Visa, spomenika Cele-kula i onog na Cegru, Oblacinskog jezera, Cerjanske pecine, Malog jastrebca.

“Zone” se sastoji od luksuznih apartmana. Smeštajni kapacitet cine 45 ležaja koji su rasporedeni u 15 komfornih apartmana od kojih su 5 dvokrevetnih, 5 trokrevetnih i 5 cetvorokrevetnih. Apartmani se sastoje od jedne ili dve sobe u zavisnosti od broja ležaja. Svi su visokokvalitetno opremljeni i sadrže zasebno kupatilo i kuhinju sa šporetom, frižiderom i kompletnim posudem. Udobni kreveti, sto za rucavanje, televizor sa kablovskim programom i wireless internet su sastavni deo apartmana.

Nekoliko prostranih terasa kao i dvorište sa fontanom idealni su za opuštanje i odmor uz jutarnju kafu. U sklopu konaka je i prostrani parking prostor.

Uz ljubazne domacine koji ce izaci u susret svim Vašim zahtevima i upotpuniti Vaš odmor u Niškom konaku Vas ocekuje pre svega opuštena porodicna atmosfera.

Posetite nas i uživajte u prijatnim trenucima i odmoru o kome ste oduvek maštali.

 

Fotografije

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika:
Region:  18205 Niška Banja
Adresa:  Vojvode Stepe 8
Telefoni:  018 45 49 838
E-mail:  zone@vagres.rs
Web sajt: www.zone.vagres.rs
Cene: