Niška Banja – Smeštaj Ristić

Opis smeštaja
Apartmani i sobe smeštaja „Ristić“ – Niška Banja se nalaze odmah preko puta stacionara „Radon“ i wellness centra „Sense“. U blizini su takodje apoteka, zdravstvena stanica, prodavnice…Raspolažemo potpuno opremljenim konfornim apartmanima za smeštaj do tri osobe i dvokrevetnim sobama, opremljenim po svim današnjim turističkim standardima. Na raspolaganju su i garniture za sedenje ispod tende i suncobrana u dvorištu bogatom zelenilom, kao i masaža u apartmanu (sobi) od strane profesionalnih fizioterapeuta.

1. Apartman “Srebrni Bor“ je luksuzno opremljen apartman modernog dizajna, u potpunosti restauriran 2010-te godine. Poseduje tri ležaja, sopstveno kupatilo i kuhinju sa svim neophodnim inventarom (aspirator, šporet, pribor za jelo…), klima uredjaj, terasu, kablovsku televiziju, sef za držanje vrednih stvari, fen za kosu…

2. Dvokrevetne sobe. Sobe su opremljene svim neophodnim inventarom (rešo, fen za kosu…). Svaka soba poseduje TV aparat priključen na kablovsku televiziju. Na raspolaganju je upotreba kuhinje i kupatila, kao i mesta za sedenje i odmor u uredjenom delu dvorišta.

 

Fotografije
smestaj Ristic Niska banja 13

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika:  Dejan Ilić
Region:  Niška Banja, 18205
Adresa:  Hajduk Veljkova 5a
Telefoni:  061 6556 206
E-mail:  smestajristic@gmail.com
Web sajt:  www.smestajristic.com
Cene: