Privatan smestaj Dalila

Opis smeštaja
Klimatizovani apartmani Dalila uključuju besplatan bežični internet, kablovsku televiziju i balkone ili terase sa mrežama za zaštitu od komaraca. Ovaj smeštajni objekat poseduje veliko dvorište sa voćnjakom.Parking možete besplatno koristiti. Vlasnici apartmana Dalila mogu vam pomoći prilikom iznajmljivanja automobila ili organizovanja izleta do drugih odredišta u Crnoj Gori i Albaniji.Peščane plaže Noki i Bonita udaljene su 900 metara i nude raznovrsne sportske terene, barove, prostore za decu i lekovito blato. Nalaze se na sredini Velike plaže, koja je duga 12 km.

Barove sa živom muzikom, restorane i prodavnice pronaći ćete na samo 100 metara od apartmana Dalila. Istorijski grad Ulcinj udaljen je 7 km.

Turistički objekat ,, Dalila “ je jedan do najljepših i najopremljenijih u dijelu Velike Plaže.

Odnos domaćina i osoblja je tradicionalno dobar, tako da svaki gost koji jednom dođe poželi da dođe i ponovo. Sa svom svojom cjelokupnom ponudom je posvećena gostu i postoji zbog Vas.

Nalazimo se na središnjem dijelu Velike Plaže koju turistički poslenici izdvajaju od svih, opravdano je upoređujući sa onima iz Brazila i Meksika. Velika plaža je 10 godina nosilac plave zastavice od čega 7 zaredom, sa uređenim kupalištima, sportskim terenima za odbojku, suncobranima, ležaljkama, oglasnim tablama, rekvizitima za djecu, prilaznim stazama, plažnim barovima i toaletima. Udaljenost plaža pod imenom Noki & Bonita i Copacabana je 850 m, svega 15-ak minuta hoda, ili 5 minuta vožnje automobilom za koji imate besplatan parking u bilo koje doba dana
Turistički objekat je napravljen davne 1986. godine, a po najsavremenijim standardima renoviran 1999.godine. Sa treceg sprata imate divan pogled na more.
Mjesto gdje se nalazimo ima izuzetno povoljnu klimu koja blagotvorno djeluje na nervni sistem, opušta napetost i smanjuje nervozu.. Vazduh na ovom dijelu Jadrana je bogat jodom koji se prirodno filtrira kroz brižljivo birano zelenilo koje nas okružuje. Posebno ublažava tegobe kod oboljenja bronhija i astme. Pijesak na Velikoj plaži je poznat po ljekovitosti. Reumatske bolove cini podnošljivijim, reguliše krvni pritisak i jaca citav kardio-vaskularni sistem. Sam geografski položaj vile karakteriše blizina drevnog grada Ulcinja koji Vam omogucava dodatnu zabavu i razgledanje velikog broja kulturno istorijskih sadržaja, a blizina turističkog naselja Ade Bojane vas neće ostaviti ravnodušnim.
Turisticki objekat Dalila, svojim izgledom, komforom i luksuznom opremom omogućava udoban boravak. Sobe su opremljene kupatilima, klimama, kablovskom TV, terasama I kuhinjama. Za one koji se odluče za grupno ljetovanje u ponudi imamo i sobe sa zajednickom kupatilom i kuhinjom koje su takođe klimatizovane. U sklopu našeg objekta postoji obezbijeđen parking za automobile. Udaljenost super – marketa je oko 50 m do kuce , a na istoj udaljenosti se nalazi I nekoliko restorana sa domaćom I internacionalnom kuhinjom, po veoma povoljnim cijenama.
U okviru inventara sve sobe imaju potrebnu kolicinu posuđa tako da se domaćice mogu osjećati kao das u u sopstvenoj kuhinji. Roštilj je na raspolaganju svim gostima. U našem objektu Vas ne mogu neprijatno iznenaditi nestanak vode i struje jer posjedujemo sopstvene hidrofore i agregate. Mir, tišina i sigurnost su zagarantovani, potpuna intima, prava atmosfera za porodican odmor.U našem vlasništvu nalazi se veliko dvorište sa divnim vocnjakom, gdje su trenuci odmora još prijatniji.
Za Vas koji za koristite avionski prevoz postoji mogucnost transfera putnika sa aerodroma Podgorica i aerodroma Tivat. Takodje nudimo i posjete atraktivnim lokacijama kao sto su Nacionalnim parkovi ,,Skadarsko Jezero” i ,,Lovcen”, Grad muzeju Cetinje, ribarsko naselje ,,Rijeka Crnojevica ,, najpoznatiji Manastir na ovom dijelu Balkana – ,,Ostrog”, obilazak svih destinacija na Crnogorskom primorju, kao I sve ono za šta Vi izrazite interesovanje.

 

Fotografije

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika:  Harun Hodzic
Region:  Ulcinj Velika plaža
Adresa:  Doni Stoj bb
Telefoni:  +38269050274
E-mail:  dalilamne@gmail.com
Web sajt:  www.dalila.me
Cene:
Cena prenocišta: 10e