Uslovi Koriscenja

Upotrebom sadržaja objavljenog na online portalu seoskog turizma SELOTURIZAM.COM  automatski prihvatate aktuelne Uslove korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Uslove korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. Portal SELOTURIZAM.COM i svi njegovi poddomeni omogućavaju korišćenje usluga i sadržaja svojih portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa akutelnim Uslovima korišćenja.

Portal seoskog turizma SELOTURIZAM.COM zadržava pravo izmene Uslova korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena.

Sva prava zadržana. Sadržaj portala SELOTURIZAM.COM i svih njegovih poddomena ne sme se prenositi u bilo kom obliku bez prethodnog odobrenja.

Autorska prava

Portal seoskog turizma SELOTURIZAM.COM ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se njihovo neovlašćeno korišćenje smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.Sadržaji koji se nalaze na portalu su postavljeni u najboljoj nameri da doprinesu razvoju i popularizaciji seoskog turizma u Srbiji.

SELOTURIZAM.COM pruža svojim korisnicima servis posredovanja u ponudi i pronalazenju smestaja u dobroj nameri.

SELOTURIZAM.COM linkuje tekstove ili linkove sa drugih sajtova i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se Delovi ili Celi tekstovi mogu pročitati i na sajtu SELOTURIZAM.COM

SELOTURIZAM.COM nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta SELOTURIZAM.COM ili bilo kojeg njegovog poddomena.

Ukoliko smatrate da je  SELOTURIZAM.COM povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem delova ili Vašeg sadržaja u celini, molimo Vas da nas kontaktirate.

Izjava o odricanju odgovornosti

SELOTURIZAM.COM ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu zbog pristupa ovim web-stranicama, nemogućnosti pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze.

Svi tekstovi i članci na SELOTURIZAM.COM su postavljeni u smislu dobrovoljnih saveta ili preporuka. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Ni jedan deo portala SELOTURIZAM.COM ne podrazumeva nikakvu garanciju, niti obavezu, tako da autori ne prihvataju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primenom sadržanih informacija.

Politika privatnosti

SELOTURIZAM.COM štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije ili slanjem ponuda za smestaj daju saglasnost da ih online Portal SELOTURIZAM.COM objavljuje.

Portal SELOTURIZAM.COM i svi njegovi poddomeni zadržavaju pravo izmene Politike privatnosti u svakom trenutku i ne snose odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena. Svaka promena u Politici privatnosti biće objavljena na ovoj web stranici.

Komentari posetilaca

SELOTURIZAM.COM zadržava pravo neobjavljivanja komentara posetilaca ukoliko su oni uvredljivi ili u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Posetiocima je strogo zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena poruka koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone (uvredljive, vulgarane, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, kao i poruka koje su štetne na bilo koji drugi način)
  • objavljivanje, slanje i razmena podatka za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje
  • objavljivanje, slanje i razmena tekstova koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih podatka korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena poruka koje sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika