Kafana Žubor vrela Lisine

 

Opis smeštaja:
 Kafana „Žubor vrela“ Lisine nalazi se u podnožju planine Beljanice, na 450m nadmorske visine, na reci Veliko vrelo (1km uzvodno od ušća Velikog vrela u Resavu). Smešten je i ušuškan u srcu Lisina i pravi je ambijent za lepo proveden odmor za porodicu. Poseduje veliko imanje sa malim zoološkim vrtom, velikim ribnjakom sa kalifornijskom i potočnom pastrmkom. Okružen je livadama, pašnjacima i bogatom šumom.Od Despotovca je udaljen 21km a od Markovca 51km. Poseban doprinos prijatnoj atmosferi daje okolina koja je bogata prirodnim i kulturno-istorijskim spomenicima. U neposrednoj blizini se nalazi Resavska pećina (10km), manastir Manasija (23km) i manastir Ravanica (42km).

Kafana „Žubor Vrela“ iz ponude izdvaja: pogaču ispod sača, beljanički sir i kajmak, kačamak, proju, beljaničko jagnje na ražnju kao i uvek SVEŽU pastrmku. Kapacitet restorana je 100 mesta, a objekat sadrži i veliku terasu kapaciteta do 120 mesta. Za sve goste je obezbeđen veliki parking prostor.

U ponudi kafane su i sobe za prenoćište i dnevni odmor. Sobe su opremljene francuskim ležajevima i zasebnim kupatilima. Smeštajni kapacitet je 10 mesta.

U našoj blizini se nalaze vodopad Veliki buk (100m), izvor Velikog vrela (700m), Resavska pećina (10km), prašuma Vinatovača (16km), manastir Manasija (23km), park minijatura (20km), manastir Ravanica (42km), muzej Rudarstva – Senjski rudnik (35km), banja Ždrelo (60km), Jagodina (60km) – akva park, zoo vrt, muzej.

 

Fotografije

 

Kontakt podaci
Ime vlasnika:  Slavisa Obradovic
Region:  Pomoravlje
Adresa:  Despotovac, Lisine
Telefoni:  064/4575337
E-mail:  mailjff@gmail.com
Web sajt:  www.kafanazuborvrela.com
Cene:
Cena prenocišta: 1200
Cena polupansiona: 1700
Cena punog pansiona: 2200